неділя, 24 грудня 2017 р.

10 захоплюючих сайтів, які вчать чомусь новому!

Чи замислювались Ви над тим, скільки часу  витрачаєте в соціальних мережах? Напевно що ні. А ось американське агентство  Mediakix підрахувало, що людина за своє життя витрачає близько 5 років на соціальні медіа.Детальніше тут:       https://webznam.ru/blog/chtenie_socialnykh_media/2017-04-09-405Та якщо відволіктися від соцмереж, то можна із користю провести свій час. Можна багато чому навчитися не відходячи від компютера, наприклад: можна вивчити англійську мову, намалювати  мультфільм, пограти в ігри, що сприяють розвитку мислення,  уваги, памяті і т.д.


1. Набути корисні навички
На сайті 4brain зібрано велику кількість курсів, статей і книг на різну тематику. Розвивайте логічне мислення, пам’ять, швидкочитання та інші навички в зручній для вас формі. Є можливість стежити за своїми досягненнями в особистому кабінеті.
2. Вивчити англійську мову
LinguaLeo — дуже крутий сервіс, який пропонує в ігровій формі вивчити мову. Доступний на всіх мобільних пристроях і дозволяє займатися в будь-який зручний час. Складіть свій індивідуальний план навчання, виконуйте завдання і стежте за прогресом — все дуже просто.
3. Намалювати мультфільм
Багато з нас в дитинстві малювали в блокноті картинки, які при швидкому перегортуванні немов оживали. Сервіс Мультатор пропонує вам намалювати кілька кадрів, а потім подивитися ваш власний мультфільм. Це зовсім не складно: потрібно лише створити обриси попередньої картинки, які допомагають правильно намалювати наступну.
4. Прокачати свій мозок
На сайті boostbrain за допомогою захоплюючих ігор можна розвинути швидкість мислення, увагу і пам’ять. Відзначайте свої успіхи і змагайтеся з іншими учасниками, ну і тренуйте мозок, звичайно!
5. Навчитися грати на гітарі
На сайті guitarprofy зібрано велику кількість інформації як для новачків, так і для тих, хто хоче просто поліпшити свої навички. Тут ви знайдете самовчитель гри на гітарі, пісні та акорди, а також безліч порад початківцям.
6. Швидко набирати текст
Існує багато тренажерів для підвищення швидкості набору тексту. Але, здається, Клавогонки — одне з найвеселіших. Тут вам і іншим учасникам дається текст і обмежена кількість часу. Потрібно набрати текст без помилок і, звичайно, зробити це першим!
7. Навчитися малювати
Якщо уроки малювання в школі назавжди поховали вашу мрію навчитися малювати — сайт web-paint точно поверне вам надію. Покрокові уроки для новачків допоможуть навчитися основам малювання олівцем, а з часом можна перейти і до більш складних технік.
8. Прослухати курс лекцій
На сайті universarium ви знайдете величезну кількість курсів на будь-яку тему. Вибір обмежений тільки вашими цілями, бажаннями і вільним часом. Математика, хімія, економіка, а, може бути, ще історія мистецтва — можна вивчати стільки предметів, скільки вам хочеться. І все це абсолютно безкоштовно.
9. Знайти натхнення
На англомовному сайті 500px ISO фотографи з різних куточків планети розповідають історії створення знімків і діляться своїми ідеями. Тут також можна знайти майстер класи з обробки фотографій і маленькі хитрощі, які допоможуть перетворити будь-яку фотографію в шедевр.
10. Дізнатися більше про сонячну систему
Вражаючий своєю точністю сайт solarsystemscope, який допоможе усвідомити масштаби всесвіту. Прокручуючи колесо миші, ви будете рухатися від планети до планети.

1 коментар :

  1. Хороший список сайтов. Могу еще добавить к вашему списку рекомендацию о школе английского EnglishPapa https://englishpapa.ru/. Интересная методика обучения, есть онлайн и офлайн занятия.

    ВідповістиВидалити